10 mjesta gdje možete odsjesti tijekom boravka

spirit-hotel-thermal-spa-hungary_02_bigBez obzira uputili se u Daruvar na nekoliko dana ili ste htjeli samo prisustvovati svečanosti krštenja vina pa nakon toga ostali samo prespavati, Daruvar nudi razne mogućnosti smještaja. Donosimo popis deset top lokacija gdje možete odsjesti tijekom posjete gradu Daruvaru:

 • 1. Lječilišni hotel Termal – nalazi se u prekrasnom višestoljetnom parku. U kompleksu hotela nalaze se bazeni s ljekovitom termalnom vodom, sportski tereni, jezero, fitness centar te ostali sadržaji.
 • 2. Depadansa Arcadia – nalazi se u starom dijelu Daruvarskih toplica, gdje ćete biti okruženi povijesnim objektima, starim kupkama, egzotičnim vrstama drveća i cvijeća, a tu ćete moći i fino pojesti u restoranu “Terasa”.
 • 3. Hotel Mladimir – luksuzno opremljen obiteljski hotel, pružit će mir i relaksaciju rekreativcima, poslovnim ljudima, ali i obiteljima. U prizemlju hotela počastite se domaćim specijalitetima daruvarskog kraja.
 • 4. Sobe Slavonija – s restoranom s čije se ljetne terase pruža pogleda na glavni gradski trg, sobe Slavonija smještene su u prekrasnoj građevini iz 19. stoljeća. Prespavat ćete u jednom od sedam luksuzno opremljenih apartmana.
 • 5. Sobe Vendi – pružaju mogućnost samo prenoćišta u jednoj od sedam soba koje su na raspolaganju. Dopušteno je i dovođenje kućnih ljubimaca.
 • 6. Kuća za odmor Vrbovčanka – nalazi se u domaćinstvu obitelji Rakinac i udaljena je dva kilometra od centra grada, termalnog vodenog parka Aquae Balissae i Daruvarskih toplica.
 • 7. OPG Matej Kovačević – nalazi se u sklopu Daruvarske vinske ceste. Nudi smještaj u jednoj sobi ili apartmanu, a uz prenoćište nude i kušanje vina.
 • 8. Seljačko domaćinstvo Dragutin Ivančić – ukoliko tražite mir i odmor od svakodnevice, šetnju prirodom i tišinu, ovo domaćinstvo je pun pogodak. Udaljeno je od Daruvara 7 kilometara i nalazi se u mjestu Vukovije.
 • 9. Sobe Vlado – tek nekoliko minuta hoda od Daruvarskih toplica i u samoj blizini centra grada, moći ćete prespavati u jednoj od tri kompletno opremljene sobe.
 • 10. Planinarski dom “Petrov vrh” – ako ste više tip od prirode i želite se ujutro probuditi uz pjev ptica, možete odabrati kao prenoćište i planinarski dom.
  Povijest Daruvara seže i do dvije tisuće godina unazad, te je većina ostala i sačuvana. Pregršt povijesnih lokacija, još od doba Rimljana, prekrasna priroda i uzbudljiva gastronomija, cijelu daruvarsku okolicu čine posebnim mjestom. Kako biste iskoristili vrijeme tijekom puta za Darvar, Kasino app će sasvim dobro poslužiti, ukoliko ste ljubitelj igara.