U čemu možete uživati u gradu

dozinky-days-of-czech-culture-634985981390370704_950_530Kupili ste kartu i vaša je destinacija Daruvar, ili ga slučajno želite posjetiti u prolazu, ali ne znate odakle početi vaš izlet. Kao prvo, sjetite se da bi bilo dobro kada biste imali ili bicikl ili automobil na raspolaganju za lakše premještanje s jednog mjesta na drugo.

Vjerojatno ni ne znate da je ovaj grad jako poznat zbog sljedećeg:

  • Dani vina

Oni se održavaju svake godine i to svake godine u nekom drugom vinogradu, tako da ćete sigurno imati mogućnost kušanja mnogih vrsta različitih vina među kojim je jedno bolje od drugog. Ova je regija od antičkih vremena poznata po kvaliteti svoga grožđa i proizvodnji izvanrednih i kvalitetnih vina koja su među najpoznatijima u cijeloj državi.

  • Dani piva

Ako niste ljubitelj vina i mislite da vas ne interesira takav događaj, možete slobodno preskočiti Dane vina i odmah doskočiti do Dana piva. Opet se radi o veselju, glazbi uživo, društvu i litrama piva koje se toče vama u čast. Svako je pivo, naravno, popraćeno i dobrom hranom.

  • Kockarnice i casina

Ako ste vec ljubitelji kockanja on line, poput CabaretClub Kasino, u Daruvaru se nećete dosađivati. Ima dosta kockarnica i automat klubova u kojima možete iskušati svoju sreću ako vas to interesira. Nemojte doduše nikad ići sa djecom jer mlađi od 18 godina ne mogu ući.

  • Gastronomski turizam

Gastronomski je turizam za ljubitelje hrane i sve one koji žele probati specijalitete ove regije. Ako ste došli u Daruvar sa željom da probate specijalitete i specifičnu hranu, sigurno ste na dobrom mjestu. Vaša nepca ostat će zaprepaštena i sigurno će zapamtiti ovaj izlet. Dakle, Daruvar je uvijek dobra odluka.

Saznajte više o Daruvaru i svemu što ovaj grad nudi. Više nego fascinantno.